Search
Close this search box.

About Ignite Group

Elk vooruitstrevend idee verdient een kans

Maak kennis met ons team van (subsidie)specialisten.

Play Video

Onze fullservice dienstverlening in subsidies

Ignite Group biedt als enige bureau in Nederland de unieke combinatie tussen digitale oplossingen en subsidieconsultancy. Hiermee dragen we dagelijks bij aan behalen van de doelen van onze klanten. Wij maken jouw vooruitgang mogelijk.

Er werken bij Ignite Group uitsluitend hoogopgeleide, en veelal gespecialiseerde consultants. Hiermee leveren we topkwaliteit voor het initiëren en managen van subsidieprojecten op alle niveaus (regionaal, nationaal en Europees).

Werken bij Ignite Group

Bij Ignite Group vinden we het belangrijk jou in je kracht te zetten. Wanneer jij in je kracht staat, kun je optimaal presteren en ga je met plezier naar je werk. Daardoor ben je in staat het verschil te maken voor je collega’s of de ambities van onze klanten. We vinden het daarbij belangrijk dat je een goede werk en privébalans ervaart. Het maakt niet uit of je thuis of op kantoor werkt, je kunt altijd terugvallen op de kennis en expertise van je collega’s en elkaar inspireren. Bij Ignite Group moedigen we een cultuur van leiderschap aan en bewegen we mee met vernieuwende trends en ontwikkelingen. Het stimuleren van vooruitgang zit in ons DNA.

Vanaf je eerste werkdag bij Ignite Group neem je deel aan ons unieke opleidingsprogramma, waarbij je gestimuleerd wordt om de organisatie te leren kennen en je kennis te verdiepen en verbreden. Je wordt wegwijs gemaakt door een buddy die je laat kennismaken met alle ins en outs van Ignite Group. Daarnaast zijn er tal van bedrijfsuitjes en teambuildingactiviteiten om ervoor te zorgen dat je je collega’s snel leert kennen en je thuis voelt binnen Ignite Group. Voor je het weet, ben je een onmisbaar onderdeel van ons team en draag je bij aan ons gezamenlijke succes.