Search
Close this search box.

Open application

Staat jouw droombaan er niet tussen? Tijd om hem te creeëren! Laat je van je beste kant zien en wie weet word jij onze nieuwe collega.

Ben jij gedreven, vastberaden en altijd op zoek naar groei? Dan ben je een perfecte match voor Ignite Group! In ons dynamische en ambitieuze team verwelkomen we voortdurend professionals die streven naar excellentie in hun vakgebied. We zoeken mensen die hun talent willen benutten, mensen zoals jij! Of je nu consultant, marketeer, recruiter of iets totaal anders bent, jij zoekt niet alleen een baan, maar een avontuur. Bij ons vind je precies dat!

Klaar voor actie!

Het kan gebeuren dat je geen passende vacature hebt gevonden op onze website, maar dat hoeft voor jou geen hindernis te zijn. We zijn benieuwd naar jou! Laat van je horen, stuur je cv en motivatiebrief via het onderstaande contactformulier of bel onze recruiter Anoek op 06-13145873. We kijken ernaar uit om van je te horen en samen op avontuur te gaan!

Werken bij Ignite Group

Draagbij en de oplossing van maatschappelijke thema’s!

Subsidies zijn de drijvende kracht achter innovaties en maatschappelijke projecten, ze kunnen net die vonk zijn die de vooruitgang ontsteekt. Bij Ignite Group geloven we in de kracht van vooruitgang. We staan zij aan zij met bedrijven, overheidsorganisaties, kennisinstellingen en samenwerkingsverbanden om hun ambities waar te maken door de juiste subsidies te vinden. Of het nu om een hightech uitvinding gaat, een internationaal samenwerkingsproject, een duurzame investering of het verbeteren van een productieproces.

Open application

Thank you for your interest. Please fill in your details and motivation and upload your CV as a Word or PDF file.

"*" indicates required fields

Name*
Accepted file types: doc, docx, pdf, Max. file size: 5 MB.
Word or pdf
Accepted file types: doc, docx, pdf, Max. file size: 5 MB.
Word or pdf